Beste bezoeker,

Laat ik me even voorstellen, mijn naam is Sophia Kroeze en de beheerder van deze webshop, inmiddels alweer 27 jaar werkzaam met zoetwaren. Dat is begonnen in 1992 met een winkel, de Drop Inn, in 1997 kwam daar het productiebedrijf Les Ballons bij, waar van alles op het gebied van zoete spekjes vervaardigd werd en in 2007 is daar een productieafdeling bij gekomen die zich bezig houdt met het werken en produceren van  allerlei chocoladefiguren. Voor alle seizoenen en gelegenheden. Nu is er door de enorme vraag bij ons naar drop en snoep een webshop bijgekomen. Er wordt momenteel hard gewerkt aan het maken en toevoegen van foto’s om u te laten zien wat er bij ons allemaal te verkrijgen is. Ook de chocolade uit eigen atelier zal binnenkort bij ons in de webshop te vinden zijn. Het is zeker de moeite waard om eens vaker op de webshop te kijken en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Heeft u een vraag, wens of wilt u een offerte, laat ons dat dan weten via het contactformulier, zodat wij u zsm een antwoord kunnen geven.

De verzending binnen Nederland geschied via My Parcel voor het vaste bedrag van € 6,95. Bestellingen vanaf € 50,00 zijn kosteloos.  Bij grote bestellingen dmv meerdere dozen op een vast adres, die per pallet verzonden moeten worden, zal het standaard palletbedrag van € 70,00 per pallet in rekening gebracht worden.